Convocatòries Educació Catalunya

Convocatòries Educació Catalunya

Places de les Oposicions d'Educació

CONVOCATÒRIES OPOSICIONS D'EDUCACIÓ

Troba tota la informació que necessites sobre la convocatòria per a les oposicions del cos de Mestres, d’infantil y primària, i de Professors en la teva Comunitat Autònoma.

Recorda que tenim un període excepcional amb tres processos selectius que amplia les possibilitats de poder optar a una plaça. A més, Espanya es troba entre els 5 primers països amb major salari de professors i mestres segons l'Eurostat, per la qual cosa preparar una convocatòria és una idea molt atractiva.

Convocatorias Oposiciones de Educación

Convocatòries Educació a Catalunya

Vols aconseguir estabilitat laboral? A MasterD et guiem en la preparació de convocatòries d'oposicions d'educació a Catalunya. Comptaràs amb un temari actualitzat i un equip especialista que t'acompanyarà en tot moment per a aconseguir superar les proves.

Amb la nostra metodologia flexible i personalitzada, combinada amb el teu esforç personal, aconseguirem junts que aconsegueixis tots els teus objectius. T'informem de totes les novetats de les convocatòries de Catalunya, les bases i els requisits per a poder presentar-te.

Comparte ésta página: