Oposicions Professors a Catalunya

Aquí trobaràs totes les places disponibles per a Professors en la Comunitat Autònoma de Catalunya, però hi ha moltes places disponibles també en altres regions. Selecciona a continuació una altra Comunitat Autònoma per a veure les opcions disponibles.

Oposicions Professors a <span>Catalunya</span>

Preparació Professors a Catalunya

El teu somni és treballar com a docent i aconseguir una ocupació pública? MasterD compta amb els millors resultats d'aprovats amb plaça en totes les convocatòries d'oposició de professors de l'ensenyament secundari de Catalunya. No perdis aquesta oportunitat i aconsegueix la teva plaça a través de la nostra proposta metodològica, de formació personalitzada, i que s'adapta a les teves necessitats.

Treballem totes les parts de l'oposició, adaptant-nos a la teva normativa autonòmica i seguint els criteris de correcció d'oposicions dels tribunals de Catalunya. Els professionals de MasterD volem acompanyar-te a aconseguir la teva meta, proporcionant-te les eines per a treballar les habilitats i destreses necessàries per a aprovar la teva oposició.

Datos Opositores Professors Catalunya

1.198

Places Convocades

3.55

Ràtio Oposició

164

Alumnes Presentats

Comparte ésta página: